Știrile zilei

Clinica Angisan, anunț despre tânărul medic ORL-ist Adriana Gavrilă

Clinica Angisan din Buzău anunță că medicul ORL Adriana Gavrilă oferă în continuare consultații pacienților, având numeroase competențe și specializări, printre care: chirurgia endoscopică rinosinusală și laringiană, vertij, reeducare vestibulară, tinnitus, tehnici de diagnosticare și tratament chirurgie cu radiofrecvență.

Originară din Buzău, dr. Adriana Gavrilă s-a alăturat echipei clinicii Angisan acum mai mult timp, dar în scurtă vreme s-a evidențiat ca un excelent profesionist în domeniul ORL. Cu competențe consolidate în chirurgia endoscopică rinosinusală și laringiană, medicul aduce soluții inovatoare pentru problemele căilor respiratorii superioare, au anunțat reprezentanții clinicii.

Pentru expertiza sa medicală, dr. Gavrilă Adriana și-a câștigat aprecierea pacienților. De pildă, Crina S. o recomandă ca pe un medic dedicat, empatic și profesionist, asigurând o îngrijire excelentă și un tratament personalizat.

Pacienții interesati pot programa consultatii la www.angisan.ro sau contacta la numerele de telefon 0744 344 588 sau 0771 205 607. Cabinetul se află pe Str. Patriei 88, Buzău.

„𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞 𝐦𝐚̂𝐧𝐝𝐫𝐢𝐦: 𝐃𝐫. 𝐆𝐚𝐯𝐫𝐢𝐥𝐚̆ 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧𝐚, 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐎𝐑𝐋
👂Competențe și specializări:
✅Chirurgie endoscopică rinosinusală și laringiană
✅Specializare internațională în vertij, reeducare vestibulară, tinnitus, tehnici de diagnosticare și tratament
✅Chirurgie cu radiofrecvență
𝐂𝐞 𝐬𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢:
Crina S.: 𝑶 𝒓𝒆𝒄𝒐𝒎𝒂𝒏𝒅 𝒑𝒆 𝒅𝒐𝒂𝒎𝒏𝒂 𝒅𝒓. 𝑮𝒂𝒗𝒓𝒊𝒍𝒂̆ 𝑨𝒅𝒓𝒊𝒂𝒏𝒂! 𝑼𝒏 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒄 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒊𝒐𝒏𝒊𝒔𝒕, 𝒅𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒕, 𝒆𝒎𝒑𝒂𝒕𝒊𝒄 𝒄𝒖 𝒔𝒖𝒇𝒆𝒓𝒊𝒏𝒕̦𝒆𝒍𝒆 𝒑𝒂𝒄𝒊𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒍𝒐𝒓!
Programează-te acum!
📲0744 344 588
📋0771 205 607
📍 Str. Patriei 88 Buzău” este postarea clinicii Angisan.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!